I London

Ååååååh vad mina ben är trötta!

Igår kom vi till London. Morgonen började bra. Upp vid 5 åka till Arlanda och vänta i 2 timmar (!). Lika bra att vara tidiga tänkte vi, det hade ju ändå snöat non-stop i ett dygn.

Planet lyfte ca 1 timme sent, men annars gick allt bra! Vi fick till och med frukost på planet :))

När vi landat på Heathrow letade vi oss ner till tunnelbanan. Sjukt nice att tunnelbanan går från flygplatsen. Visst, det tog en timme typ att ta sig in till centrala London, men ändå bekvämt att slippa krångel!

Efter vi dumpat våra väskor på min kusins, Sofia, jobb blev vi ledda av henne till en trevlig pub alldeles i närheten av henne jobb. Jag åt fish and chips och Micke åt en hamburgare. Mätta och belåtna tog vi buss ner till South Bank och gick mot Lodon Eye. Mycket trevligt, det var typ julmarknad på vägen.

Efter snabbtitten på London Eye gick vi förbi Big Ben och Westminister Abbey. Abbeyt hade stängt precis innan vi kom dit så vi får se om vi hinner med det en annan dag. Promenad upp mot Piccadilly circus med ett kort stopp vid vaktbytet vid whitehall och en titt på Trafalgar squere. Efter det gick vi sakta men säkert tillbaka mot Sofias jobb och tog en kopp varm choklad medan vi väntade på att hon skulle sluta! :)

Middag blev på en Italiensk restaurang vid hemtågstationen Clapham North. När vi kommit hem köpte vi biljetter för morgondagen. Det blev en kombinationsbiljett för London Eye, London Sea Life och Madame Tussauds. Sjukt bra rabatt blev det också! :D



Idag gick vi alltså först till London Eye för att hämta ut biljetterna vi köpte på nätet igår. London Eye's 4D experience startade precis efter vi hämtat ut biljetterna, så där hade vi tur att vi slapp vänta! Det var ganska coolt med 4D (även om den filmen vi fick se var jäkligt kort, typ 5 min).

Efter 4D-experience var det London eye-tur. Vi valde verkligen rätt dag att åka på (igår var det typ mörkt när vi var där och imorn ska det vara mulet)

Bild uppe i London Eye

Fotat uppe på toppen av London Eye


Efter turen i parisehjulet drog vi till London Sea Life som ligger precis bredvid London Eye. Det var barn typ överallt! Men det fanns många balla djur :))

Lunch på något konstigt kafé följde och efter det åkte vi till Madame Tussauds och poserade med massa dockor.

Nu har vi precis ätit middag och slötittar på TV med ett glas vin :p

Oj, vad långt inlägget blev :D aja, grattis ni som orkade läsa igenom ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0