Fashion!

Jag vaknade smått förvirrad när alarmet ringde i morse. Klockan i sovrummet antydde att jag borde gått upp en timme tidigare. En kort sekund av panik innefattar sig innan huvudet vaknar till och inser att "jaha, det är vintertid nu". Jäkligt bra att jag har en smart telefon som ställer om sig själv (och därmed låter mig sova en extra timme). Win!

Med frukosten i väskan springer jag ut till bussen för att åka till Nobelmötet hos SSCO.

Eftermiddagen tillbringades på Fotografiska. "Fashion" var bättre än jag hade väntat mig. Det fanns foton från 1926 och framåt. Roligt att se hur det skiljer sig och hur modefotografierna utvecklats under tid. En annan utställning som också visas samtidigt som Fashion är Sandy Skoglunds "The Artificial Mirror" som hade sjukt coola bilder!

Det är absolut värt att besöka Fotografiska nu under hösten! Och jag blev iaf galet sugen på att köpa en bra kamera. Får nog önska mig en av tomten ;D

Jag och Micke tog en lång fikapaus på Fotografiska och njöt av utsikten över vattnet medan vi pratade Londonresa och kalas.

Fikapaus på Fotografiska.


Polis, polis, potatis... mos

Herregud! Blev stoppad av polisen på väg hem från sumpan. Vet inte om jag körde för fort innan kanske men antagligen blev de misstänksamma när jag sen körde 25 på 30-sträckan. Jag vart ju så jävla nervös!! Men nu har jag iaf fått blåsa för första gången :D

Var och bowlade i sumpan med Micke och Eddy. Lyckades till och med få över 100 på alla 3 serier vi hann med :)) Och Eddy tog sig upp till en fjärdeplats på topplistan, men Micke vann totalen!

Rätt slapp dag för övrigt. Gick upp vid 11, körde ett pilatespass och sen satt jag och försökte ändra css-en för bloggen typ HELA eftermiddagen. Lyckades typ till slut, men blir nog mer ändringar senare när jag har tid :p

Imorn är det infomöte för Nobel! Ska bli intressant, även om det är kl. 10 på en söndagmorgon ;)

omgcat

Haha, denna blir bara roligare och roligare för varje gång. Com hem-reklam.


Toppendag!

Först Twitter och nu ska man tydligen blogga också ;D Jag tänkte iaf starta den här bloggen med att berätta om den otroliga awsome-dagen jag har haft!

 

Nog för att seminariet började 8 i morse, men morgonen blev ändå bra. Seminariet gick smärtfritt (även om man hörde samma sak för tredje gången). Så sjukt skönt att vara klar med METOD-kursen! Och IS-kursen också för den delen. Ser verkligen fram emot en helg utan plugg och hinna med det man vill.

 

Efter lunch på Kenths blev det avfärd mot stan med min bejbi. Han skulle äntligen använda presentkortet på massagen han fick i julklapp förra året (!!!), och jag skulle leta efter en balklänning till Nobel! Efter mycket om och men hittar vi affären jag kikat på nätet efter. När jag testat några klänningar så bestämmer jag mig för att: ”den här får det bli!”. Ett riktigt kap, men måste modda axelbanden så de blir bredare bara.

 

När jag kommer hem sätter jag igång med att städa. Dammsuga, dammtorka, vika tvätt och torka speglar. Mitt i allt ringer det på dörren. Vem står där om inte Micke med en knippe rosa blommor :D sjukt glad blev jag iaf! Woo! :D Tydligen var massagen bra, hehe ;D

 

 

 

Till middag blev tacos med rödvin, nom nom :D Vi lyckades till och med äta utan att kissarna försökte ta sig upp på matbordet.

 

Nu är det dags för The Bourne supremacy :)) Tjipp!


RSS 2.0