Pussy

En rolig sak vi märkte i London var att kattmaten "Pussy" heter "Felix" där. Vore ju hemskt kul om den hette samma som här, haha.

Anyho så kom vi typ precis innanför dörren och ska snart sova. Vet inte hur jag lyckades på planet men flygvärdinnan tyckte jag skulle ha två småflaskor vin för att jag var veg (och vegetariska mackorna var slut). Så hennes argument var "du har ju inte ätit så mycket, så klart du ska ha två flaskor". Jahapp, det var bara tacka och ta emot ;D

Nu sova!

I London

Ååååååh vad mina ben är trötta!

Igår kom vi till London. Morgonen började bra. Upp vid 5 åka till Arlanda och vänta i 2 timmar (!). Lika bra att vara tidiga tänkte vi, det hade ju ändå snöat non-stop i ett dygn.

Planet lyfte ca 1 timme sent, men annars gick allt bra! Vi fick till och med frukost på planet :))

När vi landat på Heathrow letade vi oss ner till tunnelbanan. Sjukt nice att tunnelbanan går från flygplatsen. Visst, det tog en timme typ att ta sig in till centrala London, men ändå bekvämt att slippa krångel!

Efter vi dumpat våra väskor på min kusins, Sofia, jobb blev vi ledda av henne till en trevlig pub alldeles i närheten av henne jobb. Jag åt fish and chips och Micke åt en hamburgare. Mätta och belåtna tog vi buss ner till South Bank och gick mot Lodon Eye. Mycket trevligt, det var typ julmarknad på vägen.

Efter snabbtitten på London Eye gick vi förbi Big Ben och Westminister Abbey. Abbeyt hade stängt precis innan vi kom dit så vi får se om vi hinner med det en annan dag. Promenad upp mot Piccadilly circus med ett kort stopp vid vaktbytet vid whitehall och en titt på Trafalgar squere. Efter det gick vi sakta men säkert tillbaka mot Sofias jobb och tog en kopp varm choklad medan vi väntade på att hon skulle sluta! :)

Middag blev på en Italiensk restaurang vid hemtågstationen Clapham North. När vi kommit hem köpte vi biljetter för morgondagen. Det blev en kombinationsbiljett för London Eye, London Sea Life och Madame Tussauds. Sjukt bra rabatt blev det också! :D



Idag gick vi alltså först till London Eye för att hämta ut biljetterna vi köpte på nätet igår. London Eye's 4D experience startade precis efter vi hämtat ut biljetterna, så där hade vi tur att vi slapp vänta! Det var ganska coolt med 4D (även om den filmen vi fick se var jäkligt kort, typ 5 min).

Efter 4D-experience var det London eye-tur. Vi valde verkligen rätt dag att åka på (igår var det typ mörkt när vi var där och imorn ska det vara mulet)

Bild uppe i London Eye

Fotat uppe på toppen av London Eye


Efter turen i parisehjulet drog vi till London Sea Life som ligger precis bredvid London Eye. Det var barn typ överallt! Men det fanns många balla djur :))

Lunch på något konstigt kafé följde och efter det åkte vi till Madame Tussauds och poserade med massa dockor.

Nu har vi precis ätit middag och slötittar på TV med ett glas vin :p

Oj, vad långt inlägget blev :D aja, grattis ni som orkade läsa igenom ;)


Resfeber!!!

Iiih, jag är nästan klar med packningen! Och det ser ut som jag får plats med allt i handbagageväskan \o/ Men det känns som att jag har glömt något viktigt! >_< Men det visar väl sig imorn :p

Har varit galet nervös heeeela dagen. Imorgon ska vi åka vid 6.00 hemifrån!! Mamma kör oss så det är bra!

Ska väl packa sista nu och sen hoppas på att kunna sova. Sen bär det av...

...mot London!! :D

Ibland...

... blir jag så otroligt trött när jag tittar i min kalender. Det är alltid proppfullt med saker som jag ska göra och sakerna på att-göra-listan tar aldrig slut. Jag blir ... trött.

Tid, tid, tid, tid, tid, tid, tid, tid, tid, tid, tid, tid, tid, tid, tid. Tid över?

Årsmöte för DISKs klubbmästeri

Herregud vad långt mötet blev! Men det vart många högljudda skratt. Jag lyckades även lista ut vems mössa jag hade fått med mig hem i ovveärmen efter Mediasittningen förra helgen :D

Numera har vi bland annat en Tvålen, Döden, Satan, Schax (ihop med Schten), Påsen (= sten, sax, påse, haha), Matrix, Pinky, Wådka.. och sen kommer jag inte ihåg fler :p men det var sjuuuukt många knasiga namn iaf ;)

Och det stående skämtet kommer som Tvålen så fint sa på mötet
"sten slår alltid sax"
;D

Lite lustigt hur namnen väljs numera. Vill nog tycka att namnen som 'uppstod' för två år sedan eller tidigare hade mer innebörd eller ... var helt enkelt mer namnlika :p men aja, det blir nog bra :D haha..

Lunchmöte med Membit

Nyss hemkommen från ett mycket trevligt lunchmöte med representanter från Membit.

Precis som efter senaste mötet med dem (som var nån gång i våras) så blev jag sjukt pepp på att styra upp hur medlemshanteringen via hemsidan ska gå till. Det är synd bara att det inte finns tid till att ta tag i det. Nåja, några ändringar ska jag nog se till att få gjorda med infoansvarige. Men drömmarna om en helt ny hemsida får vänta ett tag till :p

På väg från Frescati satt jag och Tobbe och pratade om hur mycket annorlunda det skulle vara att arbeta med kåren på heltid. Tänk vad mycket som skulle bli gjort! Det finns så mycket man vill göra, men så lite tid med allt annat runt omkring.

Seg söndag

Det var en rätt seg dag idag. Var hos mamma och pappa och sydde klart det sista på klänningen till Nobel (läs: mamma sydde och jag satt bredvid vid datorn). Nu är den iaf klar och skitsnygg! :D bild kommer väl upp sen när jag har nån bra ;D

När jag kom hem tvättade jag och sen dess har jag slappat framför tvn och skrivit klart uppgift 1 i systemanalysen.

Nu blir det nog Betapet med Micke. Får se hur många rullningar det blir för mig ;D haha

Kissarna myser iaf med oss i soffan som vanligt!


Bilkrångel, plugg, träning, bastu och klänningfix!

Dagen började otroligt bra! Går ut till bilen för att åka iväg till Kista. Lite tajt att hinna fram i tid (som alltid), men det skulle nog gå bra. Elleeeeeer? Bilen reagerar inte när man försöker låsa upp den! Först trodde vi det var slut på batterier i nyckelgrejen, men när vi sen lyckats ta oss in utan att något larm gick så inser vi att batteriet är heeeeelt uttömt. Toppen!

Väl i Kista var det strul med servern när jag och Maria skulle labba. Ungefär 1½ timme senare var det löst på något magiskt sätt. Men jävligt skönt att komma till skolan och sen få sitta och vänta på att börja jobba! Woho!

Träningen var nice iaf! Jag körde crosstrainer i 40 min medan grabbarna lyfte vikter, eller vilade :p de lyckas alltid vila när man slänger blicken ditåt ;)

Efter träningen vart det åka iväg till mamma och pappa. Mamma skulle hjälpa mig lite med att fixa axelbanden på klänningen jag ska ha på Nobel! Kommer bli hur snyggt som helst :)) Jag passade på att basta lite också innan jag åkte hem ;D

Nu är det dags att sova! Imorn är det labb och sen exjobbsgrej i Science Tower.

Dimmigt

Vanligtvis brukar en tur ut till Frescati vara det absolut tråkigaste man kan göra. Idag kändes det inte lika hopplöst som det brukar göra :p kanske för att man visste att man inte skulle på ekonomiföreläsning ;)

Hur som helst var vädret så mysigt så jag var tvungen att ta en bild! Jag kan inte låta bli att få associationer till WoW när det är sådär dimmigt. Jag vet varför :p det kanske är ett tecken på att jag borde börja spela igen, haha ;D Nåja, man kanske har tid efter nyår med en hobby! ;)


För övrigt borde blogg.se verkligen (VERKLIGEN!!) skaffa en Androidapp. Det är sjukt kasst att blogga från mobilen nu, och jävligt drygt att behöva lägga in bilder på datorn först :p

Out!


Haha, varför kan inte mina kissar dricka vatten så här?

Fick sova till halv 12 idag! Det behövdes verkligen. Sedan dess har jag suttit med systemanalysuppgiften (och tittat lite tv ;)). Vid 5 kom Micke hem med Stubben och Camilla. Jävligt bra med besök som både lagar middag och diskar ;D och sjukt god mat var det också!

Micke skickade nyss en länk till mig. Jag kunde inte sluta skratta, haha! "Varför dricka vatten direkt när jag kan dricka det som rinner av huvet?" Sjukt kul om våra kissar skulle börja dricka vatten så där! Kolla in videon :D


modellering != matematik

Sitter på tidig föreläsning i systemanalys och funderar på hur det kan vara relevant att gå igenom vad som karäktäriserar en exponential kurva. Man kan ju tycka att om någon i salen inte vet vad en exponential kurva är, så kanske denne inte borde sitta här. Det är helt efterblivet att lägga 5 min på något som är så matematiskt grundat i en kurs som ska analysera system.

Men förkylningen är iaf nästan borta nu, så ikväll blir det Fit to flex! Woo \o/ Ska bli skönt att få röra lite på sig :)

Pyjamasparty!

Sittningen igår hos Media på KTH var bättre än förväntad! Men sen är det ju svårt att få det trist när mer än hälften av sittningen var DISKare :D maten var väl sådär och det var trångt som fan, men eftersläppet var sjukt nice! Bra musik och bra drag på dansgolvet! Sjukt bra med internsittningar hos andra klubbmästerier, haha ;D

Det blev ju lite senare än vi hade räknat med, vi var nog inte hemma förrän 3. Vi gick båda dit med tanken att "jaja, vi stannar nog inte så länge på eftersläppet" :D så kan det gå! Galet roligt att Annie var med också! \o/

På väg hem med tuben


Idag när jag vaknade så kändes det att det blev sent igår. Men vi kom ändå upp och handlade och fixade fint i lägenheten innan mamma, pappa, syrran och jens skulle komma på födelsedagsfika. Micke fyller ju år imorn :)) Han fick sin födelsedagspresent en dag tidigt av mig och det är han nog glad för :p Han har suttit och spelat COD Black Ops i lite över 7 timmar nu, haha :D

Medan Micke har spelat så har jag suttit och läst igenom massa saker inför Londonresan! Det finns ju så otroligt mycket att göra! Vi får se vad vi hinner med och har råd med :))

Långt möte är långt

Kom precis hem från det längsta styrelsemötet i år! Över 3 timmar blev det, men mycket bra saker togs upp och beslutades :) Nästa vecka ska vi ha budgetmöte och om två veckor är det valmöte! Det är mycket nu!

Jag och Micke var på IKEA en sväng på eftermiddagen och köpte lite vinglas, en tallrik och två hallmattor. Vi upptäckte att vinglas lätt går sönder och att fler än 6 st kan tänkas vilja ha vin samtidigt :p

För övrigt börjar förkylningen jag drog på mig förra onsdagen släppa nu! \o/ och Nisse och Pelle slappar som vanligt :p

Evil pumkin watching over his kittens!

Middag på O´Learys

Dagen började bra med en bakispizza från Spångapunkten. Rätt nöjd vad jag när jag vaknade också. Jag städade i typ 45 min efter att sista gästerna gått i natt, så det enda som var kvar var 4 vinglas att diska. Alla bord var rena, allt skräp var slängt och nästan allt var diskat! Sjukt skönt!

Resten av eftermiddan var ganska slapp. Micke sov lite och jag slökollade lite tv :p

Halv 5 var vi på O´Learys med Linda, Dallas, Martin och Emmi. Dallas ville se HIF-matchen i hopp om Allsvenskt guld. Tråkigt för honom att Helsingborg spelade 0-0 och Malmö vann sin match ;) Emmi vart glad över Malmös vinst, men inte tillräckligt glad för att ta notan, haha ;D


Jag, Linda, Emmi, Martin och Dallas


För övrigt så verkade folk galet nöjda med kvällen igår! \o/


Mmmmh...

Jag hatar små äckliga klistermärken som inte kan bete sig.. URSH!

Woo!

Städa, städa, fixa, fixa! Nu är det äntligen klart och bara tårtan är kvar att ordnas! Micke ska firas och första gästerna kommer aldeles straaaaax!

Idag taggar vi till till waka waka ;D WOO! \o/


Labb och film

Affärssystemskursen är nu i rullning! Jag och Maria satt med labb 1 hela dagen. Rätt klurigt att lära sig ett nytt system, men vi klarade oss igenom första delen hyfsat smärtfritt ;) Kollade på The social network nyss. Den var väl som jag hade föreställt mig. Den var intressant men jag kan inte påstå att jag är särskilt imponerad :p Nu är det sovdags, det är mycket att fixa imorgon!

Innebandy! DISK vs IN

Igår var det årlig innebandymatch mellan DISK och IN.

Jag och Linda hade gjort egna pom poms och skulle vara hejarklack! Sjukt roligt var det. Synd bara att det inte blev så många mål för DISK :( Men vi hejade på rätt bra ändå tyckte jag!

Lite fuskigt var det av IN att ta in en fransk landslagsmålvakt :p DISK hade iaf skaffat en vandringspokal och tänkt "vi har ju vunnit två år i rad, klart vi får behålla pokalen", vilket gick ju sådär :p men men, nästa år! :D

Jag och Linda med våra pom poms!

Jag och Linda med våra pom poms!


h o c k e y HOCKEY!

Jag har varit på min första hockeymatch! Djurgården mot Södertälje på Hovet. Efter mindre än 1 minut gör DIF sitt första mål. Mest nervöst var det i sista perioden. Södertjälje kvitterade 2-2 och efter mycket fajt slutade matchen 4-3! Vinst för Djurgården, woho! Måste gå på fler hockeymatcher, var galet kul!

:D


Nuärjagtröttochskasova! Imorn är det innebandymatch mot KTHs IN-sektion (som DISK kommer vinna i år igen ;)) God natt!

Kursstart och städning!

Nya kurser började idag! Jag var på två intro-föreläsningar på förmiddagen. Det blev bara en timme av varje för de gick i varandra och vid 12 öppnade studievägledningen. Känns bra att börja nya kurser och direkt byta bort ena! :p Nu blev det iaf Systemanalys 1 och Affärssystem och tjänsteorienterade arkitekturer. Blir nog bra. Ska läsa lite internetprogrammering på sidan av också :)) Hur nu det ska hinnas med, haha.

Hela eftermiddagen gick åt till att städa i Kårexpeditionen. Mycket blev gjort, men mycket är kvar. Känns bra att det är i rullning nu iaf. Och många ur styrelsen dök upp och drog sitt strå till stacket. Awsome! :)

Blir slappa framför tv:n nu och låta datorn vila lite. Det är aningen trångt i knät med både dator och två kissar ;D


RSS 2.0